Dodatni časovi vožnje se preporučuju ako:

2013-08-26_09-42-56__Contacts_iOS7_App_Icon_Rounded nakon položenog vozačkog ispita niste vozili dugo što je dovelo do toga da više niste sigurni u svoje vozačke sposobnosti i u poznavanje saobraćajnih propisa.

U auto školi MATOVIĆ možete obnoviti svoje znanje i veštine kao i steći nova znanja i iskustva u pogledu bezbedne vožnje na našim vozilima.

 niste spremni za bezbedno upravljanje vozilom u saobraćaju iz bilo kog razloga, nemojte rizikovati. Može Vas skupo koštati.
Proverite svoje sposobnosti i tek nakon pozitivne ocene instruktora krenite da vozite samostalno.

nemate vozačko iskustvo, a čeka vas posao koji podrazumeva svakodnevni terenski rad službenim autom.

Priroda nekih poslova je u direknoj vezi sa vožnjom i obično iziskuje dobro snalaženje u saobraćaju. Dnevno prelaženje velike kilometraže u različitim uslovima saobraćaja na nepoznatom terenu. Prihvatanje ovakvog posla za neiskusnog vozača nosi veliki rizik od saobraćajne nezgode ili oduzimanja vozačke dozvole i novčanih kazni zbog prekršaja, što uz ostale posledice dovodi do gubitka posla.

Koliko časova Vam je potrebno zavisi:

Driving-256-11 od pauze nakon položenog ispita
 do kog nivoa je savladana tehnika i postupanja u saobraćaju u samoj obuci
– od ličnih potreba za korišćenje vozila (posao, vožnja dece, zadovoljstvo, itd.)
– od prisustva straha od vožnje (nelagodan osećaj pri vožnji)

Dodatni časovi se obavljaju na našim vozilima i za svakog ponaosob se određuju elementi vožnje koji se vežbaju na dodatnim časovima.

Ukoliko imate problema ili se ne osećate sigurno prilikom: vožnje kroz raskrnice sa kružnim tokom saobraćaja, vožnje kroz neki deo grada, isključivanja i uključivanja na auto-put, parkiranja ili polaska uz uspon, kondiciona vožnja je rešenje za Vas.

Za sve nedoumice i dodatna pitanja pozovite nas na 065 444 222 7, 063 77 19 189 kako bismo našli odgovarajuće rešenje za Vaše potrebe.

Cena dopunskih časova:

A1, A2, A kategorija 1.500,00
B kategorija 1.500,00
C kategorija 4.500,00
CE kategorija 6.500,00
D kategorija 6.000,00

Cene iz cenovnika su iskazane sa uracunatim PDV-om

uzvicnikVažno: Na čas je neophodno da ponesite Vašu vozačku dozvolu i ličnu kartu!

Vozačku dozvolu obavezno doneti na uvid prilikom plaćanja ove vrste usluge.